Zo overwon ik mijn kanker!

6 maanden na de operatie. Sorry voor de lange stilte, weinig tijd, terug aan het werk…

Inmiddels wel een 2de controle in UZ Leuven achter de rug. Er was helemaal niets te zien op de MR-scan… geen tumor “restanten” die opnieuw beginnen te groeien… Stamarand doet zijn werk… toegegeven, ik heb ook mijn leef- en eetgewoonten drastisch aangepast. Veel regelmatiger eten, minimum 3x per dag maar kleinere porties, eens meer “van eigen kweek,” of op zaterdag naar de boeremarkt of de biowinkel, opnieuw gaan sporten… Veel fruit in de voormiddag, veel verse groenten, vis, koudgeperste oliën, weinig of geen rood vlees, koffie, suikers in alle vormen, alcohol, snoep… Aangenaam neveneffect : 8 overtollige kilo’s kwijtgespeeld.

Minstens 10 keer heb ik aan de specialisten gevraagd : “Wat heb ik verkeerd gedaan, hoe kom ik aan die kanker op 48 jarige leeftijd ?” GEEN ANTWOORD… Weten ze het niet of willen ze het niet zeggen ? Na een bezoekje bij een “alternatieve” dokter ( 3 alternatieve dokters eigenlijk) kom ik het wel te weten : De moderne leef- en eetgewoontes liggen aan de basis van vele welvaart-ziektes… ons menselijk verteringsstelsel kan de verwerking van de voedings”producten” die we Godganse dagen te slikken krijgen van de voedings”industrie” niet meer aan. Let vooral op de woorden tussen aanhalingstekens…

We eten geen “voedingsstoffen” meer maar geïndustrialiseerde producten waarvan alle voedzame bestanddelen eerst dood gemaakt zijn met chemicaliën om ons te beschermen tegen bacteriën… ??? Snap jij de logica ? “Chemicaliën” om ons te “voeden” ??? En de voedselinspectie gelooft dat allemaal… Ik ben een cursus begonnen aan de Europese Academie, Voedings- en Gezondheidsconsulent… Wat je daar allemaal te horen krijgt… Je durft bijna niet meer naar de Delhaize of de Colruyt te gaan… Geen enkel grootwarenhuis bij uitbreiding trouwens… en ze hoeven je echt niet te brainwashen hoor… simpele logica… Deze cursus zouden ze moeten verplichten in de middelbare scholen !!

Gevolgen op relatief korte termijn: De Farmaceutische industrie is geen lang leven meer beschoren, de klinieken gaan massaal over tot collectieve ontslagen, Sociale zekerheid in België maakt ongekende winsten, Politici moeten op zoek naar nieuwe sponsors voor hun verkiezingscampagnes… Dat laatste is er waarschijnlijk teveel aan… dus gebeurt er NIETS !!!

Binnenkort begin ik met infosessies : Is kanker te genezen ? We hebben inmiddels zo veel getuigenissen kunnen verzamelen dat je er niet meer naast kan kijken… Stamarand geneest Kankers !

Zo, mijn gal is weer eens gezuiverd… Volgende controle : 6 januari 2016 in UZ Leuven… De chirurg gelooft het blijkbaar zelf niet en wil mij terugzien… Ik laat hem mij nog één keer vol spuiten met (giftige) kleurstof, daarna zal hij zich moeten neerleggen bij de kracht van de natuur want ook deze kleurstof moet ik opnieuw zelf zien te filteren uit mijn bloed en mijn lichaam vraagt daar niet naar, hoe minder vuiligheid in mijn lijf, hoe beter.

Het menselijk lichaam is in staat om zichzelf te genezen, als zijn weerstand daartoe maar in staat is. De natuur kan bijspringen indien de weerstand tijdelijk wat verzwakt is door aanvallen van buitenaf; Dokters en vooral de Farmacie denken jammer genoeg niet op die manier. Ze dienen je materie toe (medicatie noemen ze dat…) die helemaal niet de bedoeling heeft om uw weerstand op te bouwen… Ze bestrijden alleen de symptomen, houden op die manier de patiënt maar ook de ziekte in leven en zorgen door deze aanpak vooral voor HUN eigen economie.

Groetjes…